dng

15. RADYOTEKNOLOJİ Kongresi ve Eğitim Seminerleri
11-15 Nisan 2020, Antalya - Maritim Pine Beach Hotel

Değerli Katılımcılar,

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinindaha nitelikli ve güvenli sağlık hizmeti sunmanın, iyi bir eğitim ile mümkün olacağı düşüncesi ile planladığı 15. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerlerine sizleri davet etmekten onur duymaktayız.

Güncel gelişme ve ilerleyen teknoloji takibinde, bilimsel programla, sıcak bir ortamda mesleki birlik ve beraberliği pekiştireceğimiz kongremiz sizlerin katılımınız ile amacına ulaşacaktır.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin kuruluşundan başlayarak düzenlenen gelenekselleşen kongremizin bu yıl ki formatı geçen yıllarda olduğu gibi medikal radyasyonun bulunduğu çalışma ortamlarında multi-disipliner çalışmaların teşvik edilmesi ile yapılacak çalışmaların bilimsel bir platformda sergilenmesi ve yayınlanması adına yayın kurulu tarafından değerlendirilen çalışmalar Kongre sonrasında, Türkiye Klinikleri Dergisinin Radyoloji özel sayısında yayınlanacaktır.

Yeni bilimsel metotları sunmak, yeni teknolojileri tanıtmak ve mesleki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen; Ana teması "Düşük Doz Radyasyon, Tüm Radyolojik Modalitelerde Teknolojik Gelişmeler'' olan 15. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerlerin de buluşmak ümidi ile,

Saygılarımızla,

BİLİMSEL KURUL BAŞKANLARI: